Dé online barkrukken specialist! Barkruk kopen doe je bij Barkrukkenonline.be

Barkrukken Online

Hier vindt u krukken in verschillende soorten en maten. Zo zit er altijd wel iets bij wat aan uw wensen voldoet. Wij bieden een groot assortiment aan. Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken en wij hebben daarom de mooiste producten uit ons assortiment online gezet. Elk product in onze webshop die u bij ons besteld, wordt bij u thuis bezorgt. Besteld u een product of meerdere producten en komt u boven de 150 euro, dan nemen wij de kosten van de bezorging op ons. Wij staat altijd voor u klaar en wij helpen u graag bij de juiste keuze. Wij vinden online service erg belangrijk, daarom bezorgen wij alle bestellingen bij u thuis en besteld u boven de € 150,- dan bezorgen wij het GRATIS bij u thuis. Barkrukken outlet In onze outlet vindt u zeer goedkope krukken. Het assortiment van deze outlet staat niet vast. Het kan dus zijn dat morgen dit assortiment helemaal anders is. In de outlet vindt u verschillende kleuren, maten en designs. Mocht uw product er bij zitten bestel hem dan snel. Hij kan zomaar de volgende dag weg zijn.

Barkrukken en design krukken kopen, makkelijk en veilig online bestellen

Waar vroeger barkrukken tot het typische horeca meubilair behoorden vindt u de barkruk tegenwoordig steeds vaker terug in kantoren en bij mensen thuis. Om deze mensen te helpen bij het vinden van een geschikte kruk voor thuis, bieden wij verschillende design barkrukken aan welke perfect in uw woonkamer en/of open keuken zullen staan. Wanneer u over een bar of een hoge tafel beschikt zijn barstoelen een prima toevoeging aan uw huidige keukenstoelen en eetkamerstoelen, U pakt ze makkelijk en zet ze ook zeer gemakkelijk weer aan de kant. Steeds meer huishoudens hebben tegenwoordig kookeilanden en open keukens. Dankzij een bar met bijpassende stoelen kunt u terwijl u in de keuken bezig bent ook de gasten aandacht geven. Naast barstoelen bij wij ook bijpassende bartafels aan. Zo kunt u eenheid creeeren in uw huis. Design barkrukken Wij bieden verschillende soorten designbarkrukken aan. Zo hebben wij hoge, lage en verstelbare barkrukken. Afhankelijk van de tafel of bar kunt u de juiste maat bestellen. Ook in de materialen is er een verschil. Onze krukken zijn veelal gemaakt van kunstof, maar wij bieden ook houten barkrukken aan. Deze zijn allen zeer gemakkelijk en schoon te houden en vergen weinig onderhoud. Garantie en service Mocht u een geschikte barstoel hebben gevonden twijfel dan niet met het bestellen. Op al onze producten zit minimaal een jaar garantie. De klant staat bij ons centraal, wij doen er alles aan om u tevreden te maken. Dus mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u. Onze klantenservice helpt u graag en denkt graag met u mee. U kunt ons bereiken via info@fooss.nl

Barkrukken

Barkrukken worden vaak gezien als horeca meubilair. Tegenwoordig zie je ze echter ook steeds vaker bij mensen thuis of op het kantoor.

Geschiedenis

De barkruk is, zoals de naam al zegt, ontworpen als stoel voor aan de bar. Dankzij het hoge zitvlak, smalle formaat en de voetsteun is deze ideaal voor het gebruik als zitgelegenheid aan de bar. In de loop der jaren veranderde de setting waarin de kruk zich bevond. Naast horecagelegenheden kwam je ze steeds vaker tegen in creatieve ruimtes en bij mensen thuis of op kantoor.

Barkrukken anno nu

Door de specifieke eigenschappen van de bar kruk is deze populair en hip geworden bij de consument. Krukken nemen weinig ruimte in, schuiven gemakkelijk aan, bieden comfort en hebben een trendy en moderne uitstraling. Door deze verschuiving van horeca naar huiselijke omgeving en kantoren zijn er veel verschillende soorten barstoelen. Steeds vaker hebben mensen een woonkeuken, een open keuken met aan de rand een bar. Dankzij een mooie en goede barkruk kunt u gasten ontvangen en gezelschap houden terwijl u de maaltijd aan het bereiden bent.

Hoogte en afmetingen

Er bestaat geen standaard hoogte voor barkrukken. Meestal ligt de hoogte rond de 76 cm, er zijn echter ook verstelbare gasveer barkrukken en hoge barkrukken van ongeveer 91 cm. Een normale zitstoel heft een zithoogte van ongeveer 46 centimeter. Dus ook voor hogere tafels is een barstoel uitermate goed geschikt.

Al onze barkrukken worden bij u thuis afgeleverd. Wanneer u meerdere krukken besteld kunt u staffelkorting krijgen, dit houdt in dat u een speciale prijs krijgt bij een grotere bestelling. Wij bieden verschillende soorten barstoelen aan, zoals de houten barkrukken of de design barkrukken. Waar vroeger de caféstoelen bestonden uit poten en een zitting, ziet u ze tegenwoordig met arm- en rugleuningen, gasveer of met voetsteun. Wij hebben een uitgebreid assortiment maar mocht u nog iets missen dan horen wij het graag van u.