Toont alle 7 resultaten

Online salontafels & bijzettafels bestellen bij Fooss

Onze collectie salon- en bijzettafels zal u waarschijnlijk gelukkig stemmen, want er zitten diverse prachtstukken tussen. Indien u een unieke salontafel wil kopen, of bijzettafel, kunnen wij u hierbij helpen. Omdat wij op dagelijkse basis zoeken naar nieuwe, interessante meubels, heeft u bij ons een uniek aanbod dat u nergens anders zo goed zal vinden.

Salontafels zijn bij Fooss in diverse vormen en maten te vinden. De ideale salontafel kan op verschillende manieren worden ingezet. Het zou in staat moeten zijn om niet alleen als koffietafel te dienen, maar ook als plek waar boeken en andere voorwerpen opgeborgen kunnen worden. Onze favorieten?
– Lage tafel MARS
– Bijzettafel TEAR
– Kubus tafel VERSO

Bijzettafels zijn onmisbaar voor de echte huisworm. Bent u regelmatig in de woonkamer te vinden en zoekt u een prettige plek voor uw drankjes of bijvoorbeeld een goed boek? Dan is een mooie, praktische bijzettafel ideaal. Wij willen dat u de mooiste bijzettafels in huis kunt halen. En bij Fooss is dat gegarandeerd mogelijk.

Hoge kwaliteit waar u van gaat houden

Bij Fooss accepteren we alleen de kwaliteit waar wij zelf ook gebruik van zouden maken. Het gevolg hiervan is dat ons aanbod compact is, alleen ook dat bevat waar wij trots op zijn. Alle salontafels die bij u kunt kopen, zijn producten welke jaren meegaan. Dit simpelweg omdat deze producten van de hoogste kwaliteit zijn gemaakt. En een van de tafels waar wij het trots op zijn, moet toch wel de ROL tafel zijn. Deze tafel heeft een uitstraling waar bezoekers verliefd op zullen worden. Het simplistische maar doeltreffende uiterlijk geeft een rust af waarvan de stijl bewonderend kan werken. Deze of een van onze andere salon- of bijzettafels kopen? Dan kunt u bij Fooss terecht voor uitstekende service. En natuurlijk worden onze producten (vanaf € 75) gratis verzonden!