Resultaat 1–48 van de 65 resultaten wordt getoond

Online stoelen & krukken kopen bij Fooss

Van de juiste stoel kan men jarenlang gebruikmaken. Dat is een van de uitspraken van een van de grootste meubelontwerpers die we ooit hebben gekend, ofwel Ray Eames. De stoelen en krukken uit ons assortiment, mogen zich in een select rijtje zitmeubels scharen die bij deze uitspraak genoemd mogen worden. Wij hebben namelijk een breed aanbod stoelen, van walnoot tot kunststof, met een uniek en tijdloos uiterlijk. Wij willen dat onze klanten net zo kunnen genieten van onze meubels als wij dat doen. En daarom kunt u bij Fooss rekenen op een productaanbod online stoelen en krukken waar je maar naar blijft kijken. Totdat uw bestelling in huis is en u zelf plaats kunt nemen op een van de stoelen uit ons assortiment.

Kwaliteit voorop gemixt met een diverse selectie

Als u op zoek bent naar een prettig zitmeubel waar u nog van plan bent jaren gebruik van te maken, weet Fooss precies waar u naar op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een online stoel kopen met een vooruitstrevend maar gewaagd ontwerp? Dan is onze witte Strata stoel precies dat wat u zoekt. Liever de klassieke route? Dan is onze CLASSIC eetkamerstoel, natuurlijk in walnoot, absoluut niet te missen. Want als er iets is waar we van houden dan zijn het wel meubels van het prachtige walnoot. En deze en meer stoelen kunt u online kopen bij ons in de webshop. De eetkamerstoelen categorie wordt zeer regelmatig door ons uitgebreid. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat u een week later alweer meubels tegenkomt die er vorige week nog niet waren.

Loungen of eten

Er wordt ook een verder onderscheid gemaakt tussen eetkamerstoelen en loungestoelen. Alhoewel bepaalde stoelen er mogelijk uitzien als een simpele eetkamerstoel, kan het ook worden ingezet op andere plekken in de woon- of andere kamers. Een goed voorbeeld hiervan is de zwarte Strata, Victoria of Mona stoel.

Krukken online kopen bij Fooss

Bij Fooss kunt u de krukken kopen waar u samen met uw kennissen een heerlijke borrel op kunt drinken. Ook wanneer u zelf met uw partner in de ochtend wilt ontbijten, kunnen onze barkrukken een zitplek garanderen waar de flexibiliteit voorop staan. Helemaal als u kiest voor een van onze verstelbare krukken. Of dat nu de barkruk is van walnoot, kunststof of lichter hout is. De krukken van Fooss gaan uw woonkamer doen opleven. En om het nog beter te maken, kunt u de krukken betaalbaar online bestellen.