Stoelen & Krukken

Artikelen 1 tot 40 van 182 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Eetkamerstoel STRATA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel STRATA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel STRATA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel STRATA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info

  Normale prijs: € 99,00

  € 89,00

 • Eetkamerstoel DUO wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel DUO wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel DUO wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel DUO wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 205,00

 • Eetkamerstoel CLASSIC walnoot

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel CLASSIC walnoot is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel CLASSIC walnoot voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel CLASSIC walnoot direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 84,00

 • Eetkamerstoel l STRICTO walnoot

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel STRICTO walnoot is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel STRICTO walnoot voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel STRICTO walnoot direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 95,00

 • Eetkamerstoel VLIND zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel VLIND zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel VLIND zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel VLIND zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info

  Normale prijs: € 99,00

  € 81,00

 • Eetkamerstoel VICTORIA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel VICTORIA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel VICTORIA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel VICTORIA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 107,00

 • Eetkamerstoel VICTORIA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel VICTORIA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel VICTORIA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel VICTORIA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 107,00

 • Eetkamerstoel VICTORIA zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel VICTORIA zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel VICTORIA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel VICTORIA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 107,00

 • Eetkamerstoel STANFORD wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel STANFORD wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel STANFORD wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel STANFORD wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 158,00

 • Eetkamerstoel MONA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MONA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MONA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MONA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 249,00

 • Eetkamerstoel TIKADA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel TIKADA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel TIKADA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel TIKADA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 89,00

 • Eetkamerstoel TIKADA zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel TIKADA zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel TIKADA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel TIKADA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 89,00

 • Eetkamerstoel NUKU grijs

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel NUKU grijs is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel NUKU grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel NUKU grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 189,00

 • Eetkamerstoel PERRY oranje

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel PERRY oranje is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel PERRY oranje voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel PERRY oranje direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 69,00

 • Eetkamerstoel PERRY zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel PERRY zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel PERRY zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel PERRY zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 69,00

 • Eetkamerstoel CINDY wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel CINDY wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel CINDY wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel CINDY wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info

  Normale prijs: € 299,00

  € 279,00

 • Eetkamerstoel GLASGOW wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel GLASGOW wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel GLASGOW wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel GLASGOW wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 102,00

 • Eetkamerstoel MADRID zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MADRID zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MADRID zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MADRID zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 212,00

 • Eetkamerstoel MADRID wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MADRID wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MADRID wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MADRID wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 212,00

 • Eetkamerstoel GLASGOW zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel GLASGOW zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel GLASGOW zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel GLASGOW zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 102,00

 • Eetkamerstoel SOFT wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel SOFT wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel SOFT wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel SOFT wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 136,00

 • Eetkamerstoel CLASSIC zebrano

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel CLASSIC zebrano is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel CLASSIC zebrano voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel CLASSIC zebrano direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 84,00

 • Design Kruk DOD zwart

  De stijvolle Design Kruk DOD zwart is een prachtige design kruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Kruk DOD zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design kruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Kruk DOD zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design kruk op onze webshop. Meer info
  € 171,00

 • Barkruk DOLBY zwart

  De stijvolle Barkruk DOLBY zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk DOLBY zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk DOLBY zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 159,00

 • Barkruk TALON grijs

  De stijvolle Barkruk TALON grijs is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk TALON grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk TALON grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 139,00

 • Barkruk ELODY grijs

  De stijvolle Barkruk ELODY grijs is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk ELODY grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk ELODY grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 114,00

 • Design Kruk RENY wit

  De stijvolle Design Kruk RENY wit is een prachtige design kruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Kruk RENY wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design kruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Kruk RENY wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design kruk op onze webshop. Meer info
  € 99,00

 • Design Kruk RENY zwart

  De stijvolle Design Kruk RENY zwart is een prachtige design kruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Kruk RENY zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design kruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Kruk RENY zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design kruk op onze webshop. Meer info
  € 99,00

 • Barkruk LOMAK grijs

  De stijvolle Barkruk LOMAK grijs is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk LOMAK grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk LOMAK grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 284,00

 • Barkruk KARU zwart

  De stijvolle Barkruk KARU zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk KARU zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk KARU zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 306,00

 • Barkruk SANTANA zwart

  De stijvolle Barkruk SANTANA zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk SANTANA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk SANTANA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 144,00

 • Barkruk SANTANA wit

  De stijvolle Barkruk SANTANA wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk SANTANA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk SANTANA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 144,00

 • Barkruk MADEIRA natuur

  De stijvolle Barkruk MADEIRA natuur is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk MADEIRA natuur voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk MADEIRA natuur direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 165,00

 • Barkruk MADEIRA zwart

  De stijvolle Barkruk MADEIRA zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk MADEIRA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk MADEIRA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 149,00

 • Barkruk BOVARY grijs

  De stijvolle Barkruk BOVARY grijs is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk BOVARY grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk BOVARY grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 154,00

 • Eetkamerstoel CLASSIC zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel CLASSIC zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel CLASSIC zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel CLASSIC zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 69,00

 • Eetkamerstoel ELIPSE zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel ELIPSE zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel ELIPSE zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel ELIPSE zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info

  Normale prijs: € 89,00

  € 75,00

 • Barkruk RENY wit

  De stijvolle Barkruk RENY wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk RENY wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk RENY wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 97,00

 • Barkruk SUKI grijs

  De stijvolle Barkruk SUKI grijs is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk SUKI grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk SUKI grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 69,00

 • Barkruk SUKI groen

  De stijvolle Barkruk SUKI groen is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk SUKI groen voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk SUKI groen direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 69,00

Artikelen 1 tot 40 van 182 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Online stoelen & krukken kopen bij Fooss

Van de juiste stoel kan men jarenlang gebruikmaken. Dat is een van de uitspraken van een van de grootste meubelontwerpers die we ooit hebben gekend, ofwel Ray Eames. De stoelen en krukken uit ons assortiment, mogen zich in een select rijtje zitmeubels scharen die bij deze uitspraak genoemd mogen worden. Wij hebben namelijk een breed aanbod stoelen, van walnoot tot kunststof, met een uniek en tijdloos uiterlijk. Wij willen dat onze klanten net zo kunnen genieten van onze meubels als wij dat doen. En daarom kunt u bij Fooss rekenen op een productaanbod online stoelen en krukken waar je maar naar blijft kijken. Totdat uw bestelling in huis is en u zelf plaats kunt nemen op een van de stoelen uit ons assortiment.

Kwaliteit voorop gemixt met een diverse selectie

Als u op zoek bent naar een prettig zitmeubel waar u nog van plan bent jaren gebruik van te maken, weet Fooss precies waar u naar op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een online stoel kopen met een vooruitstrevend maar gewaagd ontwerp? Dan is onze witte Strata stoel precies dat wat u zoekt. Liever de klassieke route? Dan is onze CLASSIC eetkamerstoel, natuurlijk in walnoot, absoluut niet te missen. Want als er iets is waar we van houden dan zijn het wel meubels van het prachtige walnoot. En deze en meer stoelen kunt u online kopen bij ons in de webshop. De eetkamerstoelen categorie wordt zeer regelmatig door ons uitgebreid. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat u een week later alweer meubels tegenkomt die er vorige week nog niet waren.

Loungen of eten

Er wordt ook een verder onderscheid gemaakt tussen eetkamerstoelen en loungestoelen. Alhoewel bepaalde stoelen er mogelijk uitzien als een simpele eetkamerstoel, kan het ook worden ingezet op andere plekken in de woon- of andere kamers. Een goed voorbeeld hiervan is de zwarte Strata, Victoria of Mona stoel.

Krukken online kopen bij Fooss

Bij Fooss kunt u de krukken kopen waar u samen met uw kennissen een heerlijke borrel op kunt drinken. Ook wanneer u zelf met uw partner in de ochtend wilt ontbijten, kunnen onze barkrukken een zitplek garanderen waar de flexibiliteit voorop staan. Helemaal als u kiest voor een van onze verstelbare krukken. Of dat nu de barkruk is van walnoot, kunststof of lichter hout is. De krukken van Fooss gaan uw woonkamer doen opleven. En om het nog beter te maken, kunt u de krukken betaalbaar online bestellen.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring