Stoelen & Krukken

20 artikel(en)

per pagina

 • Eetkamerstoel DUO wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel DUO wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel DUO wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel DUO wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 205,00

 • Eetkamerstoel MONA wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MONA wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MONA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MONA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 249,00

 • Eetkamerstoel CINDY wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel CINDY wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel CINDY wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel CINDY wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info

  Normale prijs: € 299,00

  € 279,00

 • Eetkamerstoel MADRID zwart

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MADRID zwart is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MADRID zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MADRID zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 212,00

 • Eetkamerstoel MADRID wit

  Deze heerlijke zittende en leuke Stoel MADRID wit is een prachtige stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Stoel MADRID wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De eetkamer stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor als kantoor/vergader stoel.

  Wil je de Stoel MADRID wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe stoel op onze webshop. Meer info
  € 212,00

 • Bureaustoel KATRINA Zwart met wielen

  Deze Bureaustoel KATRINA Zwart met wielen is een fantastische ergonomische bureaustoel. Deze kantoor bureaustoel biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Kokoon Design heeft de Bureaustoel KATRINA Zwart met wielen voorzien van een uitstekend zitcomfort. De bureaustoel is daarom goed te gebruiken voor thuis, maar vooral ook op kantoor.

  Wil je de Bureaustoel KATRINA Zwart met wielen direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe bureaustoel op onze webshop. Meer info
  € 285,00

 • Design Stoel GAGU donker grijs

  De stijvolle Design Stoel GAGU donker grijs is een prachtige design stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Design Stoel GAGU donker grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Stoel GAGU donker grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design stoel op onze webshop. Meer info
  € 219,00

 • Schommelstoel TOGGLE wit

  De stijvolle Schommelstoel TOGGLE wit is een prachtige schommel stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Schommelstoel TOGGLE wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de schommel stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Schommelstoel TOGGLE wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe schommel stoel op onze webshop. Meer info
  € 214,00

 • Schommelstoel SELLA grijs

  De stijvolle Schommelstoel SELLA grijs is een prachtige schommel stoel. Het merk Kokoon Design heeft de Schommelstoel SELLA grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de schommel stoel uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Schommelstoel SELLA grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe schommel stoel op onze webshop. Meer info
  € 255,00

 • Fauteuil MARRASO wit

  De stijvolle Fauteuil MARRASO wit is een prachtige fauteuil. Het merk Kokoon Design heeft de Fauteuil MARRASO wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de fauteuil uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Fauteuil MARRASO wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe fauteuil op onze webshop. Meer info
  € 285,00

 • Fauteuil MARRASO zwart

  De stijvolle Fauteuil MARRASO zwart is een prachtige fauteuil. Het merk Kokoon Design heeft de Fauteuil MARRASO zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de fauteuil uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Fauteuil MARRASO zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe fauteuil op onze webshop. Meer info
  € 285,00

 • Design Barkruk JERSEY donker grijs

  De stijvolle Design Barkruk JERSEY donker grijs is een prachtige design barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk JERSEY donker grijs voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk JERSEY donker grijs direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design barkruk op onze webshop. Meer info
  € 219,00

 • Design Barkruk MODENA wit

  De stijvolle Design Barkruk MODENA wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk MODENA wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk MODENA wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 279,00

 • Design Barkruk MODENA zwart

  De stijvolle Design Barkruk MODENA zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk MODENA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk MODENA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 279,00

 • Design Kruk CUBO wit

  De stijvolle Design Kruk CUBO wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Kruk CUBO wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Kruk CUBO wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 249,00

 • Design Barkruk SALAMANCA zwart

  De stijvolle Design Barkruk SALAMANCA zwart is een prachtige design barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk SALAMANCA zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de design barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk SALAMANCA zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe design barkruk op onze webshop. Meer info
  € 219,00

 • Design Barkruk NOBLE MINI zwart

  De stijvolle Design Barkruk NOBLE MINI zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk NOBLE MINI zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk NOBLE MINI zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 223,00

 • Design Barkruk NOBLE MINI wit

  De stijvolle Design Barkruk NOBLE MINI wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Design Barkruk NOBLE MINI wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Design Barkruk NOBLE MINI wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 223,00

 • Barkruk NOBLE zwart

  De stijvolle Barkruk NOBLE zwart is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk NOBLE zwart voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk NOBLE zwart direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 224,00

 • Barkruk NOBLE wit

  De stijvolle Barkruk NOBLE wit is een prachtige barkruk. Het merk Kokoon Design heeft de Barkruk NOBLE wit voorzien van een stevig zitvlak en is van uitstekende kwaliteit. De design lounge stoel zit ook nog eens enorm comfortabel. Overigens is de barkruk uitstekend te gebruiken voor in huis, in de winkel of op kantoor.

  Wil je de Barkruk NOBLE wit direct bestellen? Betaal veilig en online je nieuwe barkruk op onze webshop. Meer info
  € 224,00

20 artikel(en)

per pagina

Online stoelen & krukken kopen bij Fooss

Van de juiste stoel kan men jarenlang gebruikmaken. Dat is een van de uitspraken van een van de grootste meubelontwerpers die we ooit hebben gekend, ofwel Ray Eames. De stoelen en krukken uit ons assortiment, mogen zich in een select rijtje zitmeubels scharen die bij deze uitspraak genoemd mogen worden. Wij hebben namelijk een breed aanbod stoelen, van walnoot tot kunststof, met een uniek en tijdloos uiterlijk. Wij willen dat onze klanten net zo kunnen genieten van onze meubels als wij dat doen. En daarom kunt u bij Fooss rekenen op een productaanbod online stoelen en krukken waar je maar naar blijft kijken. Totdat uw bestelling in huis is en u zelf plaats kunt nemen op een van de stoelen uit ons assortiment.

Kwaliteit voorop gemixt met een diverse selectie

Als u op zoek bent naar een prettig zitmeubel waar u nog van plan bent jaren gebruik van te maken, weet Fooss precies waar u naar op zoek bent. Wilt u bijvoorbeeld een online stoel kopen met een vooruitstrevend maar gewaagd ontwerp? Dan is onze witte Strata stoel precies dat wat u zoekt. Liever de klassieke route? Dan is onze CLASSIC eetkamerstoel, natuurlijk in walnoot, absoluut niet te missen. Want als er iets is waar we van houden dan zijn het wel meubels van het prachtige walnoot. En deze en meer stoelen kunt u online kopen bij ons in de webshop. De eetkamerstoelen categorie wordt zeer regelmatig door ons uitgebreid. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat u een week later alweer meubels tegenkomt die er vorige week nog niet waren.

Loungen of eten

Er wordt ook een verder onderscheid gemaakt tussen eetkamerstoelen en loungestoelen. Alhoewel bepaalde stoelen er mogelijk uitzien als een simpele eetkamerstoel, kan het ook worden ingezet op andere plekken in de woon- of andere kamers. Een goed voorbeeld hiervan is de zwarte Strata, Victoria of Mona stoel.

Krukken online kopen bij Fooss

Bij Fooss kunt u de krukken kopen waar u samen met uw kennissen een heerlijke borrel op kunt drinken. Ook wanneer u zelf met uw partner in de ochtend wilt ontbijten, kunnen onze barkrukken een zitplek garanderen waar de flexibiliteit voorop staan. Helemaal als u kiest voor een van onze verstelbare krukken. Of dat nu de barkruk is van walnoot, kunststof of lichter hout is. De krukken van Fooss gaan uw woonkamer doen opleven. En om het nog beter te maken, kunt u de krukken betaalbaar online bestellen.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring