Resultaat 1–48 van de 72 resultaten wordt getoond


Tafels en bureau’s kopen bij Fooss

Een completer aanbod tafels en bureau’s gaat u niet vinden. Bij Fooss is er namelijk alles aan gedaan om een aanbod samen te stellen waarvan wij weten dat het de echte liefhebber zal tevreden stellen. Bij ons kunt u een tafel of bureau kopen met een uniek uiterlijk. U hoeft niet bang te zijn dat u uw tafel elders tegenkomt.

Tafels & Bureaus

Wij hebben de afgelopen jaren ons assortiment samengesteld door zo goed mogelijk te kijken naar wat anderen niet aanbieden. We ontdekten dat de meeste webshops het niet durfde om echt vooruitstrevende modellen aan te bieden. En dat zijn wij juist wel gaan doen.

Tafels bestellen

Doordat de zoektocht naar de perfecte tafel niet over een nacht gaat, breiden we regelmatig ons assortiment uit. Ondertussen is ons aanbod sterk uitgebreid en kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende modellen.

REKON is een van de meest verkochte tafels uit ons assortiment. Deze ronde tafel staat perfect in iedere huiskamer, maar ook op het kantoor. De tafels gaan prachtig op in ieder interieur en kunnen daarom op iedere plek gecombineerd worden met andere meubels van Fooss.

U kunt echter ook bij Fooss terecht voor een enkel tafelblad of poot. In dat geval hoeft u niet perse beide onderdelen bij ons in te kopen. Door zelf te combineren kunt u een unieke combinatie van de tafel maken.

Bureau’s bestellen

Voor prachtige bureau’s waar hard aan gewerkt kan worden kunt u even goed bij Fooss terecht. Met een divers aanbod bureau’s kunt u alle kanten op. WARNER is een van onze topstukken samen met het VITRO model. Beide modellen kunnen de ruimte waarin de tafels geplaatst worden een enorme boost geven. En deze bureau’s kunt u online kopen bij Fooss!