Verzenden

Alle bestellingen worden binnen 24 uur afgehandeld en doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier.
Wij hebben meerdere leveranciers om een zo groot en ruim mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Zo hebben wij betrouwbare en jarenlange ervaringen met leveranciers in heel Europa. Wij hanteren daarom een standaard levertermijn van 3 tot 9 werkdagen. U ontvangt binnen enkele werkdagen automatisch de Track & Trace toegestuurd. Door onze leveranciers uit heel Europa en de daarbij behorende complexe logistiek, krijgt u niet altijd een Track & Trace toegestuurd. Wij kunnen wel op aanvraag een Track & Trace nummer handmatig toesturen, mocht u deze niet hebben ontvangen. Bestellingen worden nationaal en internationaal doorgaans verstuurd met DHL, PostNL, DPD en voor grote meubel bestellingen wordt er met verschillende logistieke partijen verzonden waaronder GLS.

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn €7,95
De verzendkosten voor België zijn €7,95
Verzendingen boven de €150,- zijn geheel gratis!

Retourneren

Indien een ontvangen product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet, kan deze retour gestuurd worden. Fooss hanteert specifieke retoursinstructies. Retouren die niet aan onze retourvoorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen!
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, gedemonteerd en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

LET OP! Fooss hanteert geen gratis retourservice!
Voor het retourneren van de producten zijn de retourkosten voor uw eigen rekening! Het aankoopbedrag min de retourkosten wordt binnen 60 dagen terug gestort. Fooss gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.