Verzending en Bezorging

Alle bestellingen worden binnen 24 uur afgehandeld en doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier. Wij hebben meerdere leveranciers om een zo groot en ruim mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Zo hebben wij betrouwbare en jarenlange ervaringen met leveranciers in heel Europa. Wij hanteren daarom een standaard levertermijn van 3 tot 9 werkdagen. Door onze leveranciers uit heel Europa en de daarbij behorende complexe logistiek, krijgt u helaas geen automatisch Track & Trace nummer toegestuurd. Wij kunnen wel op aanvraag een Track & Trace nummer handmatig versturen. Bestellingen worden nationaal en internationaal doorgaans verstuurd met DHL, PostNL en DPD.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor Nederland en België €6,95 incl. btw. Verzendingen boven de €75,- zijn geheel gratis!

Retourneren

Wij hanteren specifieke retourneringen en/of ruilingen van onze producten. Wij behandelen geen retourneringen die niet voldoen aan onze retour voorwaarden. Wij hebben hiervoor een speciale pagina met specifieke instructies om uw pakket te retourneren en/of te ruilen. Bekijk onze Retourneren pagina voor alle informatie.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring