Toont alle 31 resultaten

Prachtige woon accessoires kopen bij Fooss

Fooss wordt door velen de plek genoemd waar men voor woon accessoires terecht kan. En dat klopt. Want wij bieden een ver doorontwikkeld assortiment aan met unieke woon accessoires waar men echt van kan genieten. En wij zijn trots op ons assortiment. Want zeg nu zelf. Heeft u al eens eerder een verzameling woon accessoires gezien dat zo uiteen kan lopen maar ook weer bij elkaar past? En dat zijn precies de woon producten die u bij ons kunt kopen. Een enorme collectie met unieke voorwerpen welke uw woon-, slaap-, of welke kamer dan ook kan ‘upliften’.

Ons unieke aanbod woon accessoires

Uw bezoek aan Fooss zal waarschijnlijk niet uw laatste zijn. Wanneer u ziet welke woon accessoires u bij ons kunt kopen, zal u versteld staan van sommige van onze producten. De lage kruk RONGO, van chroom aluminium, is al meteen het eerste waar velen verliefd op worden. En daar stopt het niet. Wij hebben namelijk diverse woon accessoires van chroom in ons assortiment. De Juwelenboom HORN, meerdere flessenrekken (SNAKE en BARBAROSSA) en de bijzettafel BIKO. Het zijn deze producten die ons assortiment woon accessoires tot een van de bekendste van het land hebben gemaakt.

Vazen en schotels van Fooss

De standbeelden uit onze selectie woon accessoires zijn net zo lastig te missen als onze chromen producten. De rode beelden vallen direct op door de posturen die door deze figuren worden aangenomen. En doordat de beelden sterk glimmend rood zijn, kan geen een bezoeker om deze producten heen. Dus ook niet wanneer ze in uw huis staan. Datzelfde gaat op voor de vazen en schotels uit ons aanbod. Wij hebben een selectie vazen en schotels die u al kunt kopen van € 30,-. Het overgrote deel van ons aanbod binnen deze selectie is van chroom. En dat staat natuurlijk prachtig in iedere woning.