Stoelen & Krukken

Artikelen 1 tot 48 van 187 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 48 van 187 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Online stoelen & krukken bestellen bij Fooss

Heeft u vragen over een van onze stoelen & krukken? Stuur een e-mail met vragen over onze stoelen & krukken naar info@fooss.nl.

Heeft u een mooie stoel of kruk gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk de stoel of kruk van uw dromen en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij u thuis wordt bezorgd.

Het assortiment stoelen & krukken van Fooss bevat een brede collectie meubels voor ieder interieur. Bij Fooss vindt u precies wat u nodig heeft om uw inrichting aan te vullen. De rubriek stoelen & krukken bevat alleen maar meubels van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zal de stoel of kruk die u bij Fooss kiest een langdurige bijdrage leveren aan uw woning. Kwaliteit, design en functionaliteit worden zeer gewaarborgd bij Fooss.

Stoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen, en kleuren. Onze subcategorieën zullen u goed op weg helpen naar de stoel die u zoekt. Zoekt u bijvoorbeeld een comfortabele bureaustoel die juiste ondersteuning biedt gedurende lange werkdagen dan kunt u simpelweg op de subcategorie bureaustoelen klikken. Naast zitplaatsen voor het werk zijn er ook heerlijke stoelen om lekker een boek in te lezen, tv te kijken of gewoon lekker in te luieren. Zo bieden wij een grote online collectie lounge stoelen die zeer geschikt zijn voor deze doeleinden. Dit soort stoelen nodigen uit om op te zitten. De vormgeving zorgt voor een uiterst comfortabele zithouding. Deze stoelen kunnen in de woonkamer voor de televisie geplaatst worden of in een leeshoek in combinatie met een hanglamp, vloerlampof booglamp. Een echte relax stoel dus. Durft u het aan om op te vallen en een nieuwe, frisse wind door uw interieur te laten waaien? Dan kunt u kiezen voor een van onze design stoelen. De diversiteit aan schitterende opvallende ontwerpen springen bij iedereen in het oog. Door een van deze stoelen te nemen bent u in het bezit van een iconisch meubelstuk die in een modern huis interieur niet mag missen.

Krukken zijn de praktische broertjes van de stoel. Een kruk kan namelijk voor talloze doeleinden gebruikt worden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Krukken zijn er in talloze formaten en ontwerpen. Sommige krukken zijn verstelbaar en andere bieden een handige opbergruimte. Vaak zitten er wieltjes aan de onderkant van de kruk die het mogelijk maakt om de kruk makkelijk te verplaatsen. De Barkruk is een variant van de kruk die vaak geplaatst wordt aan een bar of een statafel. Een van de hoofd eigenschappen van de barkruk is gezelligheid. De barkrukken worden meestal gebruikt in kroegen en feesten maar kunnen prima in de woonkamer of keuken gebruikt worden. Net als de kleinere variant neemt een barkruk amper ruimte in beslag alleen zijn ze vaak niet voorzien van wieltjes aan de onderkant. Voor extra comfort zijn diverse barkrukken uitgerust met een makkelijke voetsteun.